Aktuellt

2017 - 360-Trygghet

Om kampanjen 360-Trygghet

Syftet med #360Trygghet är att få festival-, klubb och konsertbesökare att höja blicken, börja agera som aktiva medmänniskor och agera trygghetsskapande åt varandra. Under sommaren 2017 kommer Nattskiftet dela med sig av enkla strategier och bidra med handlingskraftiga verktyg i hur man kan börja använda sitt civilkurage. Det behöver inte vara stort, svårt eller läskigt att vara en aktiv medmänniska, men att faktiskt finnas där kan förändra hela någons kväll. Det är dags att vi tar vårt sociala ansvar. Tillsammans tar vi natten tillbaka!

2016 - Trygghetslistan och Framtidens festival

Trygghetslistan var ett upprop, en namn- och tipsinsamling som pågick under sommaren 2016 för att uppmana till en tryggare festivalsommar. Här kan du ladda ner summeringen av Trygghetslistan med alla tips och även läsa alla de ansvarslöften som makthavare skrev under det runda bordet-samtal som anordnades under november 2016, även kallad Framtidens Festival.

Denna summering har skickats ut till arrangörer, aktörer och makthavare den 2 juni 2017 i hopp om att skapa förutsättningar för tryggare festivaler.

Tillsammans tar vi festivalsommaren tillbaka!

Summering Trygghetslistan