Engagera dig

Bli Nattkompis eller festivalkompis

Letar du efter något kul och betydelsefullt att göra, åk på festival med oss!

Som Nattkompis ska du gilla att träffa människor - både i form av dina nya Nattkompisar men också snabba möten på vägen till tunnelbanan efter ett nattskift på Trädgården eller på en festivalturné. Du tror starkt på alla människors lika värde och har en öppen inställning till dina medmänniskor.

Våra förväntningar på dig som Nattkompis
Som Nattkompis vandrar du minst 5 fredags- eller lördagskvällar under trädgårdens öppettider (från början av maj till mitten av september). När du väl har blivit Nattkompis är dessa pass obligatoriska, så tänk noga igenom om detta är en rimlig tid för dig att kunna lägga ner.

Utbildning
Innan du blir Nattkompis behöver du delta i en av våra utbildningar som hålls under våren. Du behöver också lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Annat kul att göra som Nattkompis
Som Nattkompis finns också annat kul att göra förutom våra vanliga helger. Sommaren 2016 var vi med på Bråvalla, Trästock, Weekend och Popaganda mfl och vi siktar på att vara med på ett flertal festivaler även i år.
Vi gör också vandringar på mindre events; olika konserter, utomhusbio och annat kul.
Nattskiftet har också inlett ett samarbete med Tallink Silja där det finns möjlighet att åka med på kyssningar som Nattkompis.
Vi har även arbetsgrupper som jobbar internt med organisationens rekrytering, utbildning, sociala medier, kommunikation, merch och även opinionsbildning och annat viktigt och kul. Här behöver vi alltid mer hjälp.

Om du vandrat ett tag finns det ju också chans att bli gruppledare och leda ett pass på Trädgården. Då får du en extra utbildning inför det.

Hoppas du vill ansöka om att bli Nattkompis!

Ansök här


Jag vill bli Nattkompis i Stockholm

Jag vill bli Nattkompis i Malmö

Jag vill bli Nattkompis i Norrköping


Jag är 23+ år.

Jag har ansökt om utdrag ur Polisens belastningsregister.

Jag vill ha information om Nattskiftet i framtiden, utöver volontärinformation.

Jag samtycker till att Nattskiftet.org behandlar personuppgifter om mig i enlighet med det ovanstående.