Engagera dig

Bli Nattkompis!

Letar du efter något kul och betydelsefullt att göra, engagera dig som Nattkompis och nattvandra tillsammans med oss!

Som Nattkompis ska du gilla att träffa människor - både i form av dina nya Nattkompisar men också besökarna i natten. Du tror starkt på alla människors lika värde och har en öppen inställning till dina medmänniskor.

Ansök nu!
När du fyllt i nedanstående formulär mailar vi dig en intervjumall som du ska fylla i. I mallen visar du att vi har samma värderingar, och att Nattskiftets värdegrund och manifest är något som du kan ställa dig bakom. Matchar vi så blir du inbjuden till en obligatorisk utbildning.

Utbildning
Innan du blir Nattkompis behöver du delta i en av våra utbildningar som hålls under våren och sommaren. Du behöver också lämna in ett utdrag ur Polisens belastningsregister, beställ gärna det i samband med din ansökan. Klicka här.

Våra förväntningar på dig som Nattkompis
Som Nattkompis vandrar du minst 5 fredag- eller lördagkvällar under våren och sommaren (från början av maj till mitten av september). När du väl har blivit Nattkompis är dessa pass obligatoriska, så tänk noga igenom om detta är en rimlig tid för dig att kunna lägga ner.

Annat kul att göra som Nattkompis
Som Nattkompis finns också annat kul att göra förutom våra vanliga helgvandringar på klubbar och andra evenemang. 2017 var vi med på både Bråvalla festival, Trästocksfestivalen och Popaganda och vi siktar på att vara med på ett flertal festivaler och event även i år!

Nattskiftet har också inlett ett samarbete med Tallink Silja där det finns möjlighet att åka med på kyssningar som Nattkompis.

Om du vandrat ett tag finns det ju också chans att bli gruppledare och då får du en extra utbildning inför det.

Hoppas du vill ansöka om att bli Nattkompis!

Ansök här


Jag vill bli Nattkompis i Stockholm

Jag vill bli Nattkompis i Malmö

Jag vill bli Nattkompis i Norrköping


Jag är 23+ år.

Jag har ansökt om utdrag ur Polisens belastningsregister.

Jag vill ha information om Nattskiftet i framtiden, utöver volontärinformation.

Jag samtycker till att Nattskiftet.org behandlar personuppgifter om mig i enlighet med det ovanstående.